За нас

Ние сме Македонки, Македонци и нивни потомци крајно загрижени дека срамниот договор што владата на Република Македонија го потпиша со Грција ќе биде имплементиран и затоа собравме сили заеднички да работиме да има бојкот на претстојниот референдум како најефикасно средство за делегитимација на политиките на владата на РМ под раководство на Заев. Не има од секаде каде што живеат наши луѓе, Македонија, Нов Зеланд, Австралија, Канада САД, Хрватска итд, обединети во идејата за бојкот. Веруваме во нашата кауза и ништо нема да не спречи да ги реализираме нашите цели да ги поттикнеме нашите сограѓани и државјани на Република Македонија го бојкотираат претстојниот референдум.

Затоа што,

Заслужуваме Подобро

Ја заслужуваме Република Македонија, и ништо друго.

 

Сашо Маневски