ГЛАС ЗА МАКЕДОНИЈА НУДИ БЕСПЛАТНА ПРАВНА ПОДДРШКА ЗА ПРИТИСОЦИ ОКОЛУ РЕФЕРЕНДУМОТ

Опцијата Глас за Македонија предводена од Солза Грчева која е дел од кампот Бојкотирам, објавија видео во кое нудат бесплатна правна поддршка на сите оние на кои им е вршен притисок за излегување или за гласање на претстојниот референдум. Покрај правната за граѓаните, Глас за Македонија се нуди да им помогне и на сите административци врз кои се врши притисок.

Макфакс